2008 m. rugpjūčio 11 d., pirmadienis

etniniai valymai

Mus pasiekė naujos sensacingos ir kiek šokiruojančios žinios iš nuoširdžiosios dainuojančios poetės Galinos Urlovos stovyklos. Pranešama, kad bardės prodiuseris Valerijus Širdgėla pareiškė jai įžūlų ultimatumą – arba iš G. Urlovos grupės pasitraukia iš Gerosios Vilties kyšulio kilęs perkusininkas Strašila Pabrade, arba pasitrauks pats V. Širdgėla.

S. Pabrade mano, jog šių etninių valymų priežastis yra jo egzotiška šukuosena – vadinamieji dredai, kurie scenoje esą užgoždavo trapų ir nestandartinį G. Urlovos grožį.

Tačiau V. Širgėla kategoriškai nesutinka su tokia incidento versija:

"Nekėliau jai jokių ultimatumų, tos kalbos - paistalai! - širsta prodiuseris. - Su Strašila buvome sutarę, kad jis gros tik tol, kol bus reikalingas. Tiesiog nusprendėme pakeisti perkusininką į profesionalų būgnininką."

S. Pabradė įsitikinės, kad tikrasis motyvas yra ne tai, kad vietoj perkusininko grupėje nuo šiol gros būgnininkas, o tai, jog šis yra kilęs iš Zanzibaro, kur dredai nėra paplitę, tad scenoje jis neužgoš nuoširdžios dainininkės.

"Aišku, kad Valerijus meluoja! Man pati Galina pasakojo, kodėl mane išmetė, - tikina muzikantas. - Grupėje grojau tik iš idėjos. Man net juokinga pasakyti, kiek už tai gaudavau. Visiems muzikantams ten moka š...", - sakė Strašila.

Pati G. Urlova nekomentavo situacijos. Iš neoficialių šaltinių žinoma, kad ji dar neišmoko atsiliepti į savo neseniai įsigyto mobilaus telefono skambutį.

Komentarų nėra: